Vi hjälper dig i Halmstad med VVS

VVS Halmstad

När du i Halmstad med omnejd vänder dig till oss på Lynga VVS kan du få hjälp med det mesta inom VVS. Vad du än behöver vår hjälp med ser vi till att du får den bästa möjliga hjälpen. Vi ger oss inte förrän du som kund blir 100 procent nöjd. I vårt arbete är det alltid kunden och dess behov som står i fokus. För oss finns det inte heller ett för stort eller för litet arbete, oavsett hur mycket hjälp du vill ha från oss finns vi tillgängliga för dig.

Utöver vvs-arbeten säljer och installerar vi bland annat CTC Värmepumpar, Värmebaronens ved och pelletsanläggningar samt varmvattenberedare. Vi gör allt inom badrumsinredningar samt köksblandare och radiatorer. Hos oss finns en lång erfarenhet inom branschen och vi kan alltid garantera våra kunder ett noggrant arbete, vare sig det gäller installation eller reparation.

Självklart är det bara att höra av sig till oss om det uppstår några frågor kring våra tjänster, vi tar oss då all den tiden som behövs för att svara på dina frågor. Vi arbetar primärt i Halmstad, men vi tar givetvis emot uppdrag på orter i närheten också. Är du nyfiken på att läsa mer om vilka vi är? Mer information om oss hittar du HÄR.

 

Välkommen till Lynga VVS, din expert på VVS i Halmstad.
En del av de tjänster vi erbjuder:

  • Allt inom VVS
  • Värmepumpar
  • Pelletsbrännare
  • Vedanläggning
VVS, Pelletsbrännare, Värmepumpar

Kontakta oss

Lynga VVS AB